18-letni Trebanjec s ‘športnimi’ tabletkami

18-letni Trebanjec s ‘športnimi’ tabletkami

-
0 1173

V ponedeljek dopoldne so policisti na Mejnem prehodu Petrina opravili temeljito mejno kontrolo osebnega vozila R Clio, ki ga je vozil 18-letnik in Trebnjega. V vozilu je bila še 18-letna sopotnica.

Policisti so v toaletni torbici, ki je bila v prtljažniku vozila, odkrili  92 tabletk, rumene barve, za katere se sumi da so steroidi(prepovedane substance v športu). Tabletke so policisti zasegli in bodo poslane v analizo. Po vseh zbranih obvestilih in ugotovitvah analize bodo zoper 18-letnika podali kazensko ovadbo.

Kočevski policisti so včeraj v dopoldanskem času v okolici Kočevja na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 42-letni občanki zaradi suma posesti prepovedane droge. Pri hišni preiskavi so policisti zasegli 9 sadik, višine med 130 in 330 cm, ki so bile posajene v cvetličnih lončkih in za katere se sumi, da je prepovedana droga konoplja rastlina. Zoper kršiteljico bo po opravljeni analizi snovi uveden hitri postopek zaradi kršitve po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami. (priloga foto)

18-letni Trebanjec s 'športnimi' tabletkami
(foto: PP Kočevje)