50. Super Bowl: 30 sekund 4,4 mio €

50. Super Bowl: 30 sekund 4,4 mio €

-
0 28

ZDA so v pričakovanju največjega in najdražjega športnega dogodka. Zgodil se bo finale v t.i. ameriškem nogometu-SuperBowl. V finalu 50. SuperBowla se bosta pomerili ekipi Carolina Panthers in Denver Broncos. Omenjeni dogodek pa je med drugim odmeven po oglasnih blokih, kjer so sekunde pregrešno drage in o nastopajočih glasbenikih na prireditvi.

Letošnja 30 sekundna reklama stane neverjetnih 4,4 mio evrov. Ameriško himno bo zapela Lady Gaga. Ob polčasu pa se bo zgodil šov z glasbeniki: Coldplay, Beyonce in Bruno Mars. Nastopil bo tudi ameriški vojaški orkester, ki bo zaigral America the beutiful.

Tekma na Levi’s Stadiumu lahko spremljate na povezavi http://cricfree.sx/watch/live/carolina-panthers-vs-denver-broncos-live-streaming

Med oglaševalci najprestižnejšega športnega dogodka so KIA, Honda, Hyundai, Heinz Ketchup, Snickers, film Game of war oz. igra, AXE, Kung Fu panda oz Wix.com, LG, Pokemon, Colgate, Persil, T-Mobile, Budweiser, BudLight, Coca Cola, Shock Top, Mini Cooper in še enkrat Honda oz. Acura, ki je luksuzna blagovna znamka za ameriški trg.