Brangelina se ločuje

Brangelina se ločuje

-
0 140

Hollywoodska igralca Angelina Jolie in Brad Pitt se po dveh letih zakonskega življenja ločujeta. Par se je zaljubil leta 2004 na snemanju filma Mr and Mrs Smith.

Angelina Jolie je v ponedeljek vložila ločitvene papirje, v njih pa kot razlog navedla nepremostljive razlike. Angelina je zaprosila za skrbništvo nad otroci, saj z Bradom ne želi imeti skupnega skrbništva. Če bodo upoštevali njen predlog, se bo Brad moral sprijaznit z dodeljenimi obiski otrok.

Odvetnik Robert Offer je dejal, da je igralka v ponedeljek vložila zahtevo za ločitev. ”Odločitev o ločitvi je sprejela za dobrobit družine,” je povedal igralkin odvetnik Robert Offer, ki še dodaja: ”Angelina ne bo komentirala zadeve in prosi za zasebnost v teh trenutkih.”

Viri blizu para so dejali, da se je Joliejeva za ločitev odločila po tem, ko se ni strinjala z Bradovinimi različnimi pogledi na vzgojo njunih otrok. Po besedah virov je bila zelo razburjena zaradi njegovih vzgojnih metod. V njun razhod pa ni vpletena tretja oseba, kot še poročajo. Njena odločitev je bila izključno zaradi Bradove interakcije z njunimi otroki.

(24ur.com)