Bršljinsko parkirišče izginotja in brutalnega napada

Bršljinsko parkirišče izginotja in brutalnega napada

-
5 5635

Parkirišče v Bršljinu postaja očitno eno najbolj nevarnih lokacij družabnega in nočnega življenja v Novem mestu. Spomnimo, leta 2012 je z omenjenega parkirišča neznano kam izginil Jure Erjavec, ki so ga kasneje našli umorjenega. To soboto, se je prav tako pred očmi obiskovalcev lokalov zgodil napad na 25-letnega moškega, ki je spominjal na surove prizore iz filmov.

Kar srh spreleti marsikaterega Novomeščana po brutalnem napadu, ki se je zgodil v soboto okoli polenih zjutraj v Bršljinu. Mafijsko in brez milosti se je na parkirišče pripeljala četverica, ki je surovo s palicami napadla 25-letnika. In kot da to še ni bilo dovolj, se je eden izmed napadalcev nad onemoglo žrtvijo znesel še s brcami v glavo. 25-letnika so s hudimi poškodbami prepeljali v bolnišnico.

In sedaj se postavlja vprašanje: ali bodo očividci le pripravljeni kaj povedati policistom, ki bodo lahko lažje prišli do storilcev in ali bo tudi huje poškodovani 25-letnik spregovoril o morebitnem ozadju napada? V Sloveniji se namreč prevečkrat zgodi, da smo tiho oz. molčimo o dejanjih o katerih bi morali spregovoriti na glas.

Znano je že, da se omenja ime oz. priimek napadalcev in da naj bi šlo za osebe, ki so v družnem nastopu že polnile policijske zapisnike. Obstaja anonimna telefonska številka policije: 080 12 00.