Dobili očala, bo tudi nagrada v Revozu?

Dobili očala, bo tudi nagrada v Revozu?

-
9 3847

Novomeški Revoz oz. zaposleni v tem novomeškem podjetju pridno delajo in med drugim izdelujejo najbolj kakovostna vozila v sklopu francoske družbe Renault. V zadnjem obdobju pa se je na številnih forumih znašlo več različnih objav o delovnih razmerah v podjetju. Kot je znano bodo s prihodnjim letom v Revozu začeli s proizvodnjo clia 4. In že zdaj številni zaposleni v dopoldanski izmeni z delom začnejo že ob 5. uri zjutraj, v popoldanski izmeni pa z delom končajo ob polnoči. Za to delavci dobijo plačane nadure.

Ker pa so pred nami prazniki in je veliko govora o božičnicah, je znano, da v Revozu božičnice ni, pač pa zaposleni prejmejo nagrado. A tudi tukaj še ni znan znesek, ki ga bodo zaposleni prejeli. Kajti kazalci za izračun nagrade niso najboljši. Trda pogajanja o nagradi se bodo nadaljevala že prihodnji ponedeljek.

So pa zaposleni že prejeli darilo za domačo uporabo, in sicer zaščitna delavska očala. Vsekakor si zaposleni želijo, da bi se razmere uredile, opozarjajo tudi na hud tempo in višje plačilo. Sicer številni zaposleni prejmejo okoli 900 evrov bruto plače oz. okoli 600 evrov neto. Želijo si, da bi jim vodilni zagotovili izdelavo konkurenčno-tržnega vozila oz. izdelavo vozil, ki se dobro prodajajo. Prav tako bi morali urediti tudi status agencijskih delavcev, teh naj bi bilo v Revozu zdaj okoli 400 in z novim letom še okoli 300.
Upajmo, da se bodo predstavnik z upravo izpogajali za primerno nagrado. Revoz se na praznične počitnice odpravlja 23. decembra, nazaj naj bi se vrnili 9. januarja, ali pa morda že prej, 5. januarja.

 • Očala za nagrado!!! hahaha pa tu se norca delajo

  • cvichekbrother

   Ni tako neumno, kot se zdi na prvi pogled. Hkrati smo dobili plačilno kuverto in zaščitna očala. Najprej smo si nataknili zaščitna očala. Nekaterim so ob pogledu na mizeren znesek izpisan na plačilni listi skoraj izpadle oči, zaščitna očala so to preprečila :).

 • Hvala za nagrado

 • cvichekbrother

  Dobrodošli v tovarni belih sužnjev! Božičnic vodilni ne poznajo, nagrade za večino zaposlenih ne bo, zaradi nesposobnega vodstva tovarne in njihovega planiranja. Še namig vodstvu za dodaten prihranek, še bolj navijte proizvodne trakove, boste prišparali pri ogrevanju. Zdaj je v tovarni med 17 in 18ºC in komot delamo v kratkih rokavih, še so rezerve! Zadavite se grabežljivci pokvarjeni!

 • Bo nagrada bo. Prst v rit

 • Veste kaj bo nagrada.. Da se za bozic dela ewo vm ga na 🙂

 • Jaoo bogi narod k dela v proizvodnji… 😕

 • Darko Štojs

  V taki firmi je edino kar boš dobil DA boš kmalu postal kripelj ker te bo zdravje čist zjebalo in vedno se samo na slabše obrača kar se tiče glede tega

 • Barby Zupancic

  Vodstvo podjetja in direkcija cloveskih virov zagotavljata, da med revozovimi in agencijskimi delavci ni nobenih diskriminacij… Potem pa naj mi kdo prosim razlozi, zakaj agencijski delavci ze vsaj drugo leto zapored niso prejeli bozicnice oz nagrade?! Zdej al sami seb v skledo skacejo al se po domace receno delajo norca iz delovnih ljudi, ki ze tko garajo za minimalca? Ce to ni najbolj hinavska in zavajujoca firma!!!