Dolenjski trio in Olaii s platformo do olajšanja dogodkov

Dolenjski trio in Olaii s platformo do olajšanja dogodkov

-
0 182

Mlada ekipa Olaii v ljubljanskem tehnološkem parku razvija napredne rešitve namenjene za organizacijo dogodkov. V ekipi kreativcev so tudi trije Dolenjci (dva iz Novega mesta in eden iz Grosupljega). Poleg že uveljavljenega “cashless” sistema za festivale so razvili tudi novo spletno platformo za organizatorje dogodkov.

Razvili smo spletno platformo za prodajo vstopnic preko spleta, ki prinaša nov svež pristop na tem področju.

Spletna stran je namenjena klubom, organizatorjem koncertov in festivalom, konferencam ter glasbenim skupinam.
Prinaša pa številne prednosti kot so:
– samostojno urejanje in dodajanje dogodkov in različnih vstopnic
– fizična prodajna mreža z več kot 300 lokacijami
– preprosta kontrola dostopa na dogodku
– odprava vseh nepotrebnih stroškov
– preprosta, varna, hitra in uporabniku prijazna prodaja na spletu

Spletna platforma Olaii.com omogoča organizatorjem popolno kontrolo nad prodajo vstopnic, obiskovalcem pa nudi enostaven in varen nakupni proces. Nova platforma je namenjena klubom, organizatorjem koncertov in festivalov, konferencam ter glasbenim skupinam. Poleg spletne prodaje je možen nakup tudi na več kot 300 prodajnih mestih po celotni Sloveniji.

POPOLNA SVOBODA

Vstopnice lahko na spletu ponudi vsak. Po registraciji na strani si lahko organizatorji dogodkov v zgolj nekaj minutah ustvarijo prodajni račun in začnejo s spletno prodajo še isti dan.

Organizatorji imajo popolno svobodo nad ustvarjanjem in urejanjem dogodkov. Obiskovalcem lahko ponudijo različne vstopnice po lastni izbiri.  V zaledni pisarni imajo popoln nadzor nad prodajo vstopnic v realnem času. Po svoji želji lahko dodajajo in omejujejo prodajo glede na njihove potrebe.

NAKUP V ZGOLJ NEKAJ MINUTAH

Nakup preko spleta je preprost, varen in hiter. Kupci lahko do svojih želenih vstopnic pridejo zgolj v nekaj korakih. Omogočen je nakup z vsemi največjimi kreditnimi karticami ,kot sta Mastercard in Visa ter osnovno bančno kartico Maestro.

FIZIČNA PRODAJNA MESTA

Ekipa Olaii je prisluhnila željam uporabnikov in omogočila prodajo tudi na več kot 300 fizičnih prodajnih mestih v mreži trafik 3DVA in bencinskih servisih OMV.  Vse to omogoča, da lahko do vstopnice pride vsak, brez izgovorov.

KONTROLA DOSTOPA

Kontrolo vstopnic lahko organizator na dogodku opravi z brezplačno mobilno aplikacijo, ki je na voljo za iOS in Android pametne naprave. Aplikacija prebere QR kodo, in v zaledni pisarni preveri njeno veljavnost.
PRODAJA VSTOPNIC JE ŽE V POLNEM TEKU

Prednosti svežega pristopa do spletne prodaje vstopnic so ugotovili že številni organizatorji dogodkov, ki so svoje vstopnice že ponudili svojim obiskovalcem. Med največjimi so zagotovo najbolj pomembna študentska prireditev Škisova tržnica, največji slovenski elektronski festival ECO, koroški KKŠ Summer Fest in Kmkc Kompleks, primorski festival Lakeness, vodilni slovenski radio Val202, kranjska Layerjeva hiša, konferenca pozitivnih idej TEDxMaribor, ljubljanske zabave Zooja in MonkeyBusiness ter italijanski festival Project X.

EKOSISTEM OLAII

Ekipa Olaii gradi na ideji, ki želi organizatorju ponuditi dodatne načine, kako obiskovalcem ponuditi vstopnice. Že drugo leto pa ekipa razvija tudi ostale napredne rešitve, ki so del večjega ekosistema. Povezali so namreč spletno prodajo vstopnic, brezgotovinsko plačevanje na dogodkih “cashless” ter POS davčne blagajne. Ta sistem s pridom že uporabljajo nekateri največji slovenski dogodki.

( VEČ: https://cashless.olaii.com/en/ )

GLAVNE PREDNOSTI

PREPROSTA, VARNA in HITRA PRODAJA ODPRAVA VSEH NEPOTREBNIH STROŠKOV FIZIČNA PRODAJNA MESTA

Izplačila pred dogodkom Vzporedna lastna podaja Brezplačen app za Check-in 24/7 Customer support
POVEZAVA NA SPLETNO STRAN: www.olaii.com
POVEZAVA NA LINKEDIN: https://goo.gl/XLsWWA

POVEZAVA NA TWITTER: https://twitter.com/olaiicashless
POVEZAVA NA FACEBOOK: https://www.facebook.com/olaiiapp/?fref=ts