Dragica in dobrodelni Cviček v srcu

Dragica in dobrodelni Cviček v srcu

-
0 109

Aktualna Cvičkova princesa, Dragica Ribič, danes organizira dobrodelni festival Cviček v srcu. Prireditev bo v idiličnem ambientu Dežele kozolcev v Šentrupertu.

Od 18. ure naprej bo v sodelovanju s številnimi vinarji, vinogradniškimi društvi in gostinci potekal Cviček v srcu, ki ga bodo v programu obogatile še glasbene skupine: Novi spomini, Prva liga, ansambel Azalea, ansambel Grom, vokalna skupina Deci in Trebanjske mažoretke. Združevanje odlične glasbe, lokalne kulinarike in prijetnega druženja pa ima poleg podpore dolenjskemu vinogradništvu še dobrodelno noto – celotni izkupiček od prodaje bomo namenili v dobrodelne namene. Zbrana sredstva bomo donirali gibalno oviranim 4-letnim dvojčkom Emi in Anžetu iz okolice Trebnjega, ki tedensko opravljata številne terapije in obravnave strokovnjakov. Verjamem, da jim lahko s skupnimi močni omogočimo in olajšamo terapije do prvih samostojnih korakov.

Prireditev predstavlja kakovostno obogatitev dogajanja na Dolenjskem in obenem spada v niz dogodkov ob prihajajočem 46. Tednu cvička, ki se bo letos med 25. in 27. majem odvijal v Šentjerneju.