FOTO: Balinarski klub Krško z novimi

FOTO: Balinarski klub Krško z novimi

-
0 79

V soboto, 23.4.2016 so v balinarskem klubu Krško organizirali dneve odprtih vrat. Vsi udeleženci so se lahko spoznali z osnovami te privlačne ter za vse generacije zanimive igre. To je bila tudi enkratna priložnost, da dobijo od dolgoletnih članov kluba iz prve roke informacije o sami igri, pravilih ter da se dejansko tudi sami preizkusijo v metanju krogel ter bližanju na balinčka. Lepo vreme je dodalo piko na I že tako lepi udeležbi na dogodku. Predsednik balinarskega kluba Krško, Damijan Zupanc, je vsem novim članom in članicam zaželel dobrodošlico. Vsak udeleženec je prejel spominek balinarskega kluba.

Hkrati pa balinarski klub obvešča vse zainteresirane, da so vpisi v klub možni skozi celo sezono. Vse dodatne informacije ter vsa poskusna igranja so možna vsak torek in četrtek od 16. ure dalje na balinišču za stadionom Matije Gubca, tik ob teniških igriščih.

Članarina za tekoče leto je 20 eur in omogoča neomejeno igranje na igrišču ter prvo leto brezplačno izposojo krogel ter ostalih rekvizitov. Vse informacije lahko zainteresirani dobite na FB strani Balinarski klub Krško ali na 051 648 476. Postani del ekipe tudi TI!