FOTO: Big Berry – turistična jagoda ob Kolpi

FOTO: Big Berry – turistična jagoda ob Kolpi

-
5 714

BIG BERRY je v četrtek gostil zanimivo novinarsko konferenco ob reki Kolpi v Beli krajini, ob tem pa pojasnila naraščajoče število turističnih in tržnih mest ter objavil nove projekte, katere namerava izpeljati v prihodnje. Konferenca je bila kljub nad vsem visoko zunanjo temperaturo 36 stopinj, čudovito izpeljana z dinamičnim pogramom, ki je bil lepo izveden. Od predstavitve osnovnega dela BIG BERRY-ja je ekipa naredila velik preobrat, ko je udeležence povabila na zunanjo predstavitev in degustacijo različnih lokalnih izdelkov naših partnerjev. Konferenca se je nato nadaljevala v eni izmed  7 mobilnih hišk in se je končala z odličnim kosilom pred BIG BERRY BBQ prostorom.

 

 

  • Janko Guštin, legenda!

    • Hvala Tone cela ekipa se potrudila bil pri žaru ..savna ampak zadovoljni gosti ..najlepše plačilo..lp

  • Za par dogodkov na leto… Sicer pa za domačine in ostale uporabnike Kolpe dosegljivo le peš in brez možnosti nakupa osvežilnih napitkov in hrane! Preverjeno iz prve roke enkrat in nikoli več!

  • Top šit!! Nič folka!! Hladno, sveže-vse ok! Bratje hrvatje rolajo muzko za vse okuse. Tud pijača je – in prigrizki-> za 0,70€ !!!
    Najboljši kraj na Kolpi, zelo urejeno, čisto! Pa ogromno sence! PVrhunsko!
    Še pridemo!