FOTO: Čira čara v Gorenjem Vrhpolju

FOTO: Čira čara v Gorenjem Vrhpolju

-
0 139

V okviru Evropskega tedna mobilnosti je v ponedeljek, 19. septembra 2016 potekalo odprtje nove enote vrtca Čebelica Čira čara v Gorenjem Vrhpolju. Prisotni so bili poleg najmlajših malčkov, starši, nastopajoči iz enote Živ žav iz Orehovice, ravnateljica Ana Srpčič ter vzgojiteljice, župan Občine Šentjernej Radko Luzar in direktor občinske uprave Samo Hudoklin.

Poleg ravnateljice vrtca Čebelica Ani Srpčič in župana Občine Šentjernej Radka Luzarja, je navzoče pozdravil tudi gostitelj Boštjan Jarkovič, ki je oddal prostore v svoji stanovanjski hiši, da smo lahko našim najmlajšim zagotovili varen drugi dom.

Poleg najmlajših iz Orehovškega vrtca, ki so se na dogodek pripeljali z avtobusom, je na harmoniko zaigral še učenec Nejc Mikec iz Volčkove vasi pod mentorstvom Janeza Lekšeta v šoli harmonike DiaTon. Otroci iz Orehovice so prijetno presenetili s pesmimi in recitacijami. S prerezom traku smo simbolično predali prostore enote Čira čara svojemu namenu, varnemu varstvu naših otrok in tako otrokom zagotovili prijetno počutje in veliko nepozabnih ter dragocenih trenutkov v tem šolskem letu. Skupina 14 otrok je v tej enoti že od prvega septembra.