FOTO: Druga Mestna modna revija v Nm

FOTO: Druga Mestna modna revija v Nm

-
0 773

Poletni večer pred poletjem z obilo pozitivne energije in čarobnosti ambienta so zaznamovali imeniten modni dogodek v Novem mestu. Ulice starega mestnega jedra so po dolgem času oživele in dale vtis, kot da se sprehajamo po kakšni svetovni modni prestolnici. Mode željni Novomeščani, predvsem pa Novomeščanke, so v pričakovanju na drugo Mestno modno revijo postregle z všečnimi modnimi kombinacijami. Idejna vodja projekta in soorganizatorka, Ana Jelinič, soorganizatorka in producentka, Maja Judež iz MJ AGENCIJE, ter medijski partner, Inbook.si z Ines Dragišič na čelu, pa so poskrbele, da je vse potekalo nemoteno.

Vrata Galerije Simulaker so se odprla malo čez pol osmo zvečer, v zaodrju pa so bile manekenke agencije 4 YOU že pripravjene na pričetek modne revije. Prva je predstavila svojo kolekcijo za jesen/zimo Anja Medle. Bili smo priča pravi modni poslastici, saj nam je Anja postregla z razkošnimi belimi plašči in jaknami, ki so spominjali na zlato dobo starega Hollywooda. Tako kot v 60-ih letih prejšnjega stoletja, ko je bil nakit nepogrešljiv, je tudi Anja popestrila svoje kreacije z dodatki iz Urarstva Budna.

Kot druga se je s svojo kolekcijo Real People predstavila Ljubljančanka, Aleksandra Brlan. Na prvi pogled minimalistični kroji, ki z raznovrstnimi materiali ter z številnimi vzorci pričarajo bogato celostno podobo moderne nomadke, ki uživa v udobju, a hkrati s svojo pojavo ne ostane neopazna. Kot glavni in tudi edini modni dodatek si Aleksandrina nomadka nadene sončna očala iz Očesnega centra Preskar.

Zadnja, a hkrati najbolj pričakovana, se je predstavila ljubljenka Novomeškega modnega občinstva, Ana Jelinič. Kolekcijo The Fishion popestri z asimetričnimi kroji, s tilom in s humornim napisom “huda riba” ter tako majice, obleke in krila predstavi v čisto novi luči.

Po modni reviji se je druženje nadaljevalo na vrtu Hostla Situle. Za prijetno vzdušje je poskrbelo Gostišče Loka s prigrizki in Vina Zajc s premierno predstavitvijo svojega roseja.

Kolekcije vseh treh oblikovalk bodo na voljo v Studiu Ana na novomeške Glavnem trgu, kjer vas ponudba slednjih zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

(Foto: Tomaž Kos)