FOTO: Energijsko nabiti motivacijski dnevi

FOTO: Energijsko nabiti motivacijski dnevi

-
0 540

Letos je za pripravo Motivacijskih dnevov Zveze klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije, prišel na vrsto Klub Dolenjske in Bele krajine. Odločile smo se, da Upravnemu odboru, ki ga sestavljajo predsednice 11 klubov po Sloveniji, predstavimo Novo mesto. Hotel Center smo določile za središče vsega dogajanja; v petek nas je s prisotnostjo počastil podžupan Boštjan Grobler,pridružila se nam je Maja Fink, PA/TL 2018, vinar Janez Colnar nam je pripravil degustacijo svojih vin, večer pa smo v veselem razpoloženju zaključile z Ireno Potočar Papež, ki nam je predstavila zadnjo knjigo Nasmehni se!

V soboto smo kolegice peljale v Muzej, na ogled razstave Leona Štuklja, kulinarični presežek smo doživele v Oštariji, kjer nas je s šampanjcem pričakal cheff Robert Gregorčič, brbončice pa smo razveseljevale v čokoladnici Berryshka, oboje v Dolenjskih Toplicah kamor smo se odpeljale z avtobusom MPOV Črnomelj. Seveda pa nismo mogle mimo našega lepo urejenega Glavnega trga in Pivnice Kralja Matjaža, kjer nas je postregel sam Matjaž Smodiš. Privoščile smo si tudi suhe mesne dobrote iz Kmetije Butala ter pridelke Kmetije Klepec, donatorjev iz Bele krajine ter Sadjarstva Bučar iz Dolenjskih Toplic.

Nedeljsko jutro smo pričele s »šopingom« v Butiku New Place, se sprehodile do Marofa in se iz vrha hriba seznanjale z zgodovino in zanimivostmi mesta, ki jih je z nami delila resnično odlična in v Novo mesto zaljubljena Marjanca Trščinar Antić.

Prehitro minevajo ure, ko smo skupaj in to je tudi dokaz, da se imamo lepo, da z veseljem delamo za našo stanovsko organizacijo, se družimo in osebnostno razvijamo. Vesna Medle, članica UO KTPSDBK