FOTO: Etnični neetično divjal in zapeljal s ceste

FOTO: Etnični neetično divjal in zapeljal s ceste

-
18 3798

Večkrat prebiramo policijska poročila, kjer policisti dosledno beležijo vse primere kršitev. Vendar nekateri si pod slovenskim soncem lahko dovolijo skoraj vse. Še en primer nespoštovanja t.i. sistema, ki naj bi ščitil ‘ogoržene’ se je danes zgodil na cesti. O požaru, ki je spet izbruhnil na znani lokaciji, bomo poročali kdaj drugič.

Okoli 20. ure se je zgodila prometna nesreča na cesti Šentjernej-Prekopa. Po naših neuradnih informacijah se voznik kljub policijskim opozorilom ni zaustavil in pospešil vožnjo. Policisti naj bi voznika zaustavljali že pri kraju Cerklje ob Krki. Voznik je divjal po krajevnih cestah in pred Šentjernejem izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal s ceste, kjer se je z vozilom prevrnil na streho. Poškodovanega voznika je zdravstveno osebje prepeljalo na opazovanje.

 • Se mi zdi, da tale ‘etnični’ je pričel svoj pohod že na Drnovem…🤔

 • hjao,…….bi blo treba že prej kake ježke nastavit,…ali po domače zrinit iz prometa,…tko kot delajo v usa. Če pa to ne pali helikopter in snajper,…stvar zaključena v 5ih minutah

 • Etika in Etno nimajo nič skupnega haha

 • ma kaki etnični, cigani napište 😀

 • A sirene so tulile k zmešane..smo spet mislni da kje hudiča gori..

 • Tuk jih je blo od gasilcev.,resilcev,gasicev da res misnla da bla ornk nesreca pol pa to!!!

 • kolk ste pametni, zakaj se “etnicne” diskriminira v vsaki objavi. a mari niso ljudje kot mi vsi? in prosim ne bit hudicevo pametni, pejte pogledat po interntetu, kdo veckrat divja? “romi” ali “slovenci” pa boste dobili odgovor… vsaki drugi dan pisejo o slovencih kako divjajo po ljubljani ali novem mestu ali mariboru, klanjem uboji, štihanje, metanje cez balkone, rop banke trgovin itd. pol pa enkrat napisejo da so neki romi uspicl, jih pa na kriz zabijate. sram vas je ziher. poglejte v kaksni drzavi zivite, pa kdo vec problemov dela pa vam bo hitr vse jasno.. LP

  • Z vsem spoštovanjem…Evropa je odprt prostor, vrata so odprta, če tukaj ni za zdržat pa sprobat svoje možnosti kje drugje, tukaj so ‘etnični’ celo v psihološki prednosti saj vendar veljajo za ‘nomadski’ narod…divjanje je pa povsod, v večini primerov s strani tistih, ki imajo IQ vrednosti svoje starosti in lepo uživajo na plečih socialnih prispevkov, ki jih plačuje vsak pošten državljan…če si na izi način prišel do avta, boš tud norel z njim, ker si ga nisi prislužil s svojim delom…že če je registrska gor je čudež…in ne tukaj nastopat z vehementnimi besedami kot je diskriminacija…če dotični počnejo lumparije in sranje okol, potem naj tud sprejmejo odgovornost, da se o tem poroča in se jih vlači po medijih…za moje pojme čist korektno napisan članek.

  • Zivjo. Sploh nisem mislila na clanek ampak na komentarje. Tudi slovenci smo nomade a ne ves tega? Pred par tisoc leti ali kakor koli smo se MI naselili po Jv oz. Sz. Strani do julijskih alp in se naselilil se v stari karantaniji. Ki je potem propadla in nastala je jugoslavija in slovenija itd. Ni vazno kdo je kaksen nomad ali priseljenc. Tudi mi nismo iz zemlje na slovenskem zrastli ce ze mislis da so nasi predniki iz pamtiveka od nekdaj tu…. Pojdi na CSD v vasem kraju in naj ti da podatek , katerih je vec na socialnem.. Romov ali slovencev? SLOVENCEV je za 34%vec na socialnem kakor romov. Zakaj potem ne izpostavljate slovence da lenarijo doma in “pizde brijejo”? Zakaj vedno rome? Nekateri romi krvavi delajo na Zagah, da si slovenci riti grejejo. Delajo na komunalah, da majo kam vase smeti odnest, delajo po snegu in vrocini na CGP.ju v 12kilskih uniformah.! Slovenci so pa flegme in nebojo delal v revozu (ker je premala placa), ne bodo delal na komunali( ker se pobira smeti) , ne boji delal na cgpju( ker bojo polet pocrkal od vrocine) obi bi delal samo v pisarni z namontirano klimo, da jim piha pod kilkljo in po moznosti pisarniski stolcek, in seveda KRADLI denar vsem postenim slovencem ki garajo da prezivijo svoje druzine! Jih NE zagovarjam ampak me pa posteno razkuri ko jih diskriminirate (cigani to cigani ovo cigani ono) cigani majo lunaparke da lahlo svoje otroke peljete znoret. Kke je bil stari TITO ki ni delal predsodkov med ljudmi. Oni majo kri drugacno, navade drugacne kot mi. Priseljenci iz stare Indije oz. Atlandite? So what? Ljudje so!!!! Mene dol visi kaj deljo kje so itd. Nimam proti njimi nic.! Za razliko od drugih ker so za 3 odtenke temnejsi od vas pa jih treba na kriz zabit! Slovenec zaklal svojo mamo, oropal banko, zaklal oceta, mnozicni pokol, bezanje pred policijo po mariboru, bombni napaf v kranju, piromanija. A to je ok? Seveda ker imajo isti odtenek koze od vas.

  • In prosim da vsi ki lajate nekaj v 3 krasne se prej pozanimajte o racionalnosti drzave..

  • Dej ne prbijej..poznam lih 5 ciganov kater delajo, so civilizirani in se tud lahko normalno pogovarjas z njmi..drugih 98% so pa taki kaksni so. Kako si pa dobila ti tak podatek da je 34% vec slovencev? Po cem si to zracunala?

  • OMG…od kje ste pa vi pripeljali debato na barvo kože?! Še malo pa bomo na ‘beguncih’…totalno skrenjena debata…ja, vsi smo od nekje, in vsi imamo tako pravice kot tudi dolžnosti…predvsem biti človek v pravem pomenu besede, spoštovat tujo lastnino in se ne it ‘hitre in drzne’ čez vaško cesto, ki poteka v bližini dvorišč, kjer se igrajo otroci in pri tem razbit vaščanov kombi in nato s polnim šusom čez vas bežat naprej…in ne, moj zgodovinski spomin me ne vara, moti pa me, da še malo in boste enačili tale primer vaše t.i. novinarske ‘diskriminacije’ s primerom Rose Parks (tisto je primer prave diskriminacije)…s to repliko končujem zapravljanje svojega časa…uporabljate besede, ki so prav zaradi prepogoste neupravičene uporabe izgubile svoj pomen…baraba od človeka dela sranje, nekateri pa seveda ne odobravate početja, ampak vseeno najprej v nebo na vse pretege vpijete ‘diskriminacija’. Lp

  • Robert de Luzarches v crnomaljskem csdju ti povedo podatek. Tako da se.prvo pozanimaj. 😉 zivim v mestu kjer je vec ciganov kot slovencev in 1/2 lokev je STALNO prek agencije zaposlenih v revozu in komunali. Se enkrat ti recem da se prvo pozanimaj kaj govoris. Na lokvah je tudi PRIVAT ZAGA kjer dela cca 21 romov itd. Tako da prosim glede romske problematike mi nerabis pamet solit ker sem bila clanica romske skupnosti RIC novo mesto.

  • Zdalec od tega da jaz koga zagovarjam Ksenja. 🙂 sem povedala zgoraj. Lahko povem svoje mnenje v vsakem komentarju. Moti me edino ena stvar. Da zmeraj ko je kaksen cigan omenjen v novicah je spodaj 200komentarjov z zaljivkam in metanjem vse v isti kos.. ko pa slovenec kolje in pobija pa ni pol toliko komentarjev ce pa je pa polovica pise “(ja je ze imel razlog, ali pa saj ne veste ozadja”). Izkljucno to me moti! 8 let nazaj je varnostnik ( CIVIL OZ. SLOVENEC) priletel 120km/h skozi naselje romsko. Povozil do smrti enega od dvojckov ( ki je do ceste stekel za zogo) in kak je bilo?? Popolnoma nic, nedolzen fantek pa je moral umreti. Kaksni so bili komentarji? (“Ciganski otroc zmeri skacejo tam ko ni treba, “verjetno so cigani meso pekli pa niso mel hmerki itd”) komentarji naravnost GROZOVITI. ko pa je enkrat pred cca 5-6leti en ROM ki je vozil 60km/h skozi naselje trcil v otroka( ta NI umrl, je imel malo tezje poskodbe) so seveda spet slovenci pisali (“gamad ciganska vzet avto in ubit, v jamo vrzt itd.. ) to me moti Ksenja Banič ZGOLJ SEM zelela povedat da ljudje delajo razlike ze samo ko slisijo besedo CIGAN. V NOVEM MESTU so 3 mesce nazaj ukradli bmw x5 in audija mislim da q7 in enega golfa7.. Ljudje so napadali da cigano kradejo vse zivo. Na koncu se je izkazalo da so bli 3 smkravci slovenski nevzgojeni pri 21 letih da so prodajal naprej v italijo. Moj namen ni bil sprozit plaz kriti amoak zgolj povedaz svoje mnenje da se mi nikakor ne zdi fer vse metat v isti kos in obsojat “cigane”. Lp 🙂

  • Tako kot ste rekli…svoboda govora…v obe strani…internet prenese vse…tako kot imate vi pravico komentirati, imajo oz. imamo pravico tudi ostali povedati svoje…je res, da se vedno vsuje kopica živčnih komentarjev na to temo…po mojem mnenju upravičeno, ker so same sankcije za take primere ponavadi bob ob steno, najhujše kar bo, bo odvzem sklumpanega najbrž neregistriranega avta in dotični bo čez 14 dni, ko ga bo nehala boleti glava od včeraj spet divjal po cesti…saj drugega mu nimajo kaj vzeti…o tem govorim, enake pravice, dolžnosti in sankcije za vse, poleg tega omenjanje ‘etničnih’ v medijih niti ni tako grozovito, če bi to storil po vašem besednjaku t.i. civil, bi bilo v članku že napisano njegovo celotno ime in priimek, v najboljšem primeru vsaj inicialke, ni enakosti…tudi vaša retorika v prvih komentarjih ni bila na nivoju (‘pizde brijete’, ‘lajate’ itd.), tudi vi si lahko podate roko s temi ‘pripadniki’ sovražnega govora…ne bit presenečeni, če potem dobite v enakem tonu napisane replike…žal.

 • Leon Hočevar Klemen Klobučar ..

 • Janez Podgoršek

  Gledam danes, roma starega okoli 20 let, z vozilom vrednim 20 000 evr in več. Predvidevam, da ni v upravnem odboru KRKE, ali pa da ima veliko delavne dobe. Alessandro Stepich, zdaj mi pa ti razloži kako prideš do denarja, da si kupiš takšen avto. Jaz imam delavne dobe čez 20 let, pa še nisem dojel kako. Hvala na odgovoru.