FOTO: Iz zelenega v rdeče-SPAR v Brusnicah

FOTO: Iz zelenega v rdeče-SPAR v Brusnicah

-
0 1365

Trgovine v manjših krajih so vedno dobrodošle, saj domačinom po artikle ni potrebno v več kilometrov oddaljene trgovske centre. Tega se zavedajo tudi v Velikih Brusnicah, kjer je vrata odprla nova franšizna trgovina SPAR partner Brusnice. Mi smo obiskali pridno ekipo, ki ureja oz. polni še zadnje police, tako da bo ob 10. uri dopoldne povsem pripravljena odprla vrata za kupce.

Obratovalni čas: PON–PET: 7.00–19.00; SOBOTA: 7.00–17.00; NEDELJA, PRAZNIKI: 8:00–12:00

V Velikih Brusnicah podjetje Panda d.o.o. v sodelovanju s podjetjem SPAR Slovenija odpira franšizno trgovino SPAR partner Brusnice. Otvoritev nove trgovine, ki se je bodo poleg direktorice Vesne Kralj udeležili tudi predstavniki podjetja SPAR Slovenija, bo v četrtek, 4. februarja 2016, ob 10. uri.

Franšizna trgovina SPAR partner Brusnice se razteza na 400 kvadratnih metrih površine in ima moderno podobo trgovin SPAR, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje v njej bo skrbelo 6 zaposlenih, na voljo pa je tudi 30 parkirnih mest.

Franšizna trgovina SPAR partner Brusnice ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk in izdelke blagovne znamke SPAR. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, tj. široki ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev, ki predstavljajo vse pomembnejši del ponudbe v trgovinah SPAR. Prav tako bodo kupce navdušili prijazno urejeni oddelki delikatese, bogat izbor mesnih izdelkov ter oddelek kruha in peciva.