FOTO: Izredno OP Slovenije v namiznem tenisu za mlade

FOTO: Izredno OP Slovenije v namiznem tenisu za mlade

-
0 72

S slavnostno podelitvijo medalj se je zaključilo 19. mednarodno odprto prvenstvo Slovenije za mlade –Predstavnika Slovenije Cvetko in Hribar med osmimi najboljšimi dvojicami.

Peti dan mednarodnega turnirja v dvorani ŠRC Otočec se je zaključil s podelitvijo medalj. Tokrat Slovenija v nasprotju z lanskim letom ni bila med dobitnicami. Največ medalj je osvojila Indija (6), sledijo Taipei (3) in Romunija, Hong Kong Koreja, Hrvaška in Japonska, vse so osvojile po eno medaljo.

Dvojica iz NTK Krka Cvetko-Hribar je bila tik pred tem, da se uvrsti v boje za medalje, a je, žal, zmanjkalo dovolj zbranosti za zaključno točko in pomembno zmago. Dane Šarlah, nekdaj odlični igralec in generalni sekretar NTZ Slovenije, podpredsednik organizacijskega odbora, je letošnje dogajanje označil na kratko: »Neverjetno, kaj so v letu dni naredili Indijci. Njihov trener pravi, da gre za nadarjene in izredno delavoljne mlade!

Zadovoljen sem tudi z organizacijo, saj v petih dneh nismo doživeli niti ene pripombe, pohval pa je bilo veliko!« Kratko fotoreportažo s prvenstva je prispeval uradni fotograf prvenstva Danilo Kesić. Prav je, da predstavimo udeležence iz NTK Krke v polni zasedbi in v namiznoteniškem elmentu: Živa Staniša, Aleksandra Vovk, Tilen Cvetko in Peter Hribar.

Objavljamo tudi utrinek s slavnostne podelitve, kjer je bil podeljevalec medalj nekdanji predsednik NTZ Slovenije Janez Pezelj, sicer član organizacijskega odbora. Še nekaj: pomemben mednarodni turnir, na katerem je bilo s spremljevalci več kot 300 udeležencev iz 40 držav, je tudi s turističnega vidika zelo lepo uspel.