FOTO: KD Vodnjak na GP Bačka Topola

FOTO: KD Vodnjak na GP Bačka Topola

-
0 75

V začetku meseca se je novomeško Kegljaško društvo Vodnjak udeležilo največjega kegljaškega turnirja v Evropi. S tremi kombiji in nekaj osebnimi avtomobili se je 33 športnikov iz Novega mesta odpravilo proti Vojvodini.

‘Gre za najštevilčnejšo udeležbo enega društva na tako velikem turnirju. Po 460 km dolgi vožnji skozi tri države, smo prispeli in doživeli zelo lep sprejem, super namestitev in občutek dobrodošlice na vsakem koraku. Kegljali smo pač vsak po svojih trenutnih zmožnostih, nekateri odlično,drugi dobro, a žal nekateri tudi slabo. Rezultati nam niso bili prioriteta. Pokazali in dokazali smo, in to ne prvič, da je smisel kegljanja številčnost, druženje, dobra volja, smeh, šele nato rezultati. Podaj roko tudi tistemu, ki mu ne gre.Vrhunski dosežki profi kegljačev so ostali skoraj neopazni ob nastopih dobro razpoloženih Vodnjakarjev. Pustili smo odličen vtis na domačine, kar je razvidno iz prispevkov v njihovih medijih.

Zelo pohvalna je tudi organizacija. Ogromno zaslug imata Tine in naš domačin iz Bačke, Miloš Milivojevič, ki je tudi član KD Vodnjak. Zahvala gre tudi vsem voznikom, ki so nas srečno pripeljali, vsem, ki so kakor koli pomagali zadevo speljat, kakor tudi za PGD Vavta vas. ZS minimalnimi stroški smo ogromno videli in doživeli.’ Čestitke KD Vodnjak in še ogromno takšnih trenutkov v 2018 želi DRAGO D: