FOTO: Kje sta Ivana in Jaka?

FOTO: Kje sta Ivana in Jaka?

-
2 2105

Policisti iščejo 31-letno Ivano Petrović iz Novega mesta, ki že več kot 10 let biva na Škotskem (Velika Britanija), kamor je odpotovala zaradi študija in dela. Domnevno naj bi bila v mestu Edinburgh.

Pogrešano Novomeščanko so domači nazadnje videli leta 2012 in se z njo še pogovarjali po telefonu oktobra 2016, od takrat naprej pa se je za njo izgubila vsaka sled. Je močnejše postave, visoka okoli 165 cm, svetle polti in okroglega obraza, ima zelene oči (obstaja možnost, da uporablja očala).

Morebitne koristne informacije, ki bi lahko pomagale najti pogrešano osebo, sporočite na telefonsko številko policijsko postajo Krško (07) 49 29 400, anonimni telefon policije 080 1200 ali najbližji policijski postaji oziroma številki policije 113.

Policisti iščejo 26-letnega Jako Fekonjo iz Krškega. Domači ga pogrešajo od včeraj – dopoldne so se z njim še pogovarjali po telefonu, od takrat naprej pa se ni več javljal. Danes ponoči, 2.3.2017, okoli pol ene ure, je
na bankomatu na Celovški cesti v Ljubljani dvignil denar.

Visok je med 170 in 175 centimetri, ima temne oči in svetlo rjave lase, pristrižene na kratko. Je suhe postave. Od doma je odšel oblečen v modre jeans hlače, sivo jopo s kapuco, čeznjo je imel črno jakno, ki ima na
desnem rokavu bel znak ali črto. Na glavi je imel črno kapo, verjetno nosi črn nahrbtnik.

Pogresšni bi moral jemati zdravila, pa jih zadnje čase verjetno ni. V kontaktu z drugimi bi lahko deloval prestrašeno in paranoično, zato je ob morebitnem stiku potrebna previdnost.

Morebitne koristne informacije, ki bi lahko pomagale najti pogrešano osebo  (ali če pogrešanega opazite), sporočite na telefonsko številko policijske postaje Krško (07) 49 29 400, anonimni telefon policije 080 1200 ali najbližji policijski postaji oziroma na številko policije 113.