FOTO: Kdo so storilci brutalnega napada v Bršljinu?

FOTO: Kdo so storilci brutalnega napada v Bršljinu?

-
11 7331

Sobota se je v Novem mestu začela z brutalnim napadom, pretepom. Pol ure po polnoči se je na parkirišču v neposredni bližini gostinskih lokalov oz. polnih terasa v Bršljinu zgodil prizor, ki smo jih vajeni iz mafijskih filmov.

Mlajši moški, star 25 let, se je odpravil s terase do svojega vozila, ko se je na parkirišče pripeljalo temno vozilo, znamke Audi. Iz vozila so izstopili moški, ki so s palicami začeli udrihati po 25-letniku, doma iz Bršljina.

Ko je napadeni obležal na tleh so se napadalci usedli v vozilo, da se bodo odpeljali. Takrat pa je 25-letnik dvignil glavo. Kot kaže to še ni bilo dovolj za napadalce, saj je eden izmed njih izstopil iz vozila in 25-letnika večkrat brcnil v glavo. Napadeni je izgubil zavest, nam pripovedujejo očividci.

Gosti na terasah lokalov so bili v šoku. Kmalu je prišla policija in kasneje še reševalci, ki so napadenega 25-letnega Bršljinčana prepeljali v novomeški Urgentni center.

Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi s PU Novo mesto, je za DolenjskaNews potrdila informacijo o napadu. 25-letni moški je utrpel hude poškodbe glave. Preiskava še poteka.

Po naših neuradnih informacijah so mladeniča brutalno pretepli moški z območja Posavja. Prav tako pa naj bi bilo huje poškodovanega 25-letnika strah povedati kaj več o dogodku. Morda pa bodo preiskovalcem več povedale priče oz. očividci, ki so v času nedopustnega dejanja osuplo sedeli na terasah in spremljali brutalni prizor.

S PU Nm so danes (ponedeljek, 18.07.) sporočili:

Novomeški policisti so bili 16. 7. nekaj po 1. uri obveščeni o pretepu pred gostinskim lokalom v Novem
mestu. Ob prihodu policistov je bil na kraju 25-letni moški, ki je bil huje poškodovan. Oskrbeli so ga v
novomeški bolnišnici. Policisti nadaljujejo z aktivnostmi za izsleditev udeležencev pretepa in
ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja povzročitve hude telesne poškodbe. Po zaključeni
preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.