FOTO: Livar in občina sprejela državne prvake

FOTO: Livar in občina sprejela državne prvake

-
0 183

Občina Ivančna Gorica in podjetje Livar d.d. sta v prostorih podjetja Livar d.d., sprejela člane ekipe mlajših dečkov B Rokometnega kluba SVIŠ Ivančna Gorica, ki so na zaključnem turnirju državnega prvenstva na Igu, osvojili naslov državnih prvakov. Občina Ivančna Gorica in podjetje Livar sta igralcem ter vodstvu ekipe podelila posebna spominska darila.

Ekipo mlajših dečkov B sestavljajo dečki letnika 2005 in mlajši, ki prihajajo iz vseh koncev naše občine. Na zaključnem turnirju, ki je potekal športni dvorani na Igu, so nastopili ekipe SVIŠ-a, ŠD Mokerc IG, RK Gorenje Velenje in rokometaši Krke iz Novega mesta. Najmlajši upi ivanškega rokometa so v finalu premagali vse tri nasprotnike in zanesljivo osvojili naslov državnih prvakov. Drugo mesto so zasedli Novomeščani, tretje Ižanci in četrto Velenjčani.

Na sprejemu so bili poleg članov zmagovalne ekipe navzoči še trener ekipe Uroš Šparl, pomočnik trenerja Aleksander Polak, predsednik kluba in ravnatelj stiške šole Marjan Potokar, glavni izvršni direktor podjetja Livar Jože Kaligaro in član uprave Jože Strmole ter župan Občine Ivančna Gorica, Dušan Strnad. Slednji so še izrekli še posebej ponosni na uspehe mladih rokometašev.

(Gašper Stopar)