FOTO: Mladi rokometaši Krke na Reki 6.

FOTO: Mladi rokometaši Krke na Reki 6.

-
0 48

Minuli konec tedna so se mladi rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka ( letnik 2004), že tradicionalno udeležili memorialnega turnirja “Karlović i Kauzlarić”, ki ga že 24. leto zapored pripravlja rokometni klub Trsat z Reke in v močni konkurenci šestnajstih klubov osvojili končno 6. mesto.

“Mislim, da je to najmočnejši turnir za to starostno skupino v Evropi. Na njem so sodelovale najboljše ekipe iz Madžarske in Hrvaške. Naša ekipa je odigrala šest kakovostnih tekem. Prvih 6 ekip je po kakovosti izstopalo, razlike med ekipami pa so bile minimalne. Tako smo na primer za 5. mesto igrali z najboljšo madžarsko ekipo Eles, z neporaženo ekipo hrvaške Pastelo Zagreb, pa smo izgubili za 4 zadetke. Vse težke tekme smo žal izgubili, kar bo treba v bodoče še popraviti predvsem v pristopu do tekme in zbranosti. Za vrhunske dosežke pa mora biti tudi ekipa popolna. Zelo dobro se je v igro vklopil Luka Muhič in v sodelovanju z Nacetom Zajcem tvoril udarno moč ekipe” je misli po sinočnji vrnitvi s turnirja strnil trener Iztok Adamčič.

Mladi rokometaši Krke so se s turnirja vrnili z novo izkušnjo, ob druženju z vrstniki pa so se stkala tudi nova prijateljstva.