FOTO: Mladinci NTK Krka državni prvaki

FOTO: Mladinci NTK Krka državni prvaki

-
0 28

Na Muti se je konec minulega tega v konkurenci mladincev zbralo devet najboljših mladinskih ekip v Sloveniji, ki so se potegovale za naslov državnega prvaka v kategoriji mladincev. Če so pred tednom dni v Izoli novomeški kadeti osvojili drugo mesto, so tokrat na Muti novomeški mladinci – k naslovu državnih prvakov jih je popeljal trener Uroš Slatinšek – prepričljivo slavili in v klub prinesli še en lep pokal.

Peter Hribar in Tilen Cvetko sta na Koroškem igrala odlično in ob dobri asistenci bratov Omerzel ter Domna Zupančiča izpolnili pričakovanja vodstva kluba. Hribar je bil tokrat brez izgubljene igre (12:0), podobno uspešen je bil Cvetko (11:0). Drugo mesto so osvojili igralci NTK Arrigoni, tretji so bili NTS Mengeš I, sledijo pa še ekipe NTK Fužinar Inter Diskont, NTK Vesna, NTK Kema, NTK Muta in PPK Rakek.

Predsednik NTK Krka Tomaž Kralj, ki se je pred tednom dni z vodstvom kluba razveselil osvojitve naslova med kadeti, tudi tokrat ni skrival zadovoljstva. V izjavi je bil sicer kratek, a jasen: »Veseli me, da v letu, kjer se prvič v zgodovini kluba pripravljamo, da se bomo spomnili začetkov namiznega tenisa v Novem mestu, naše ekipe osvajajo prva mesta. Uspelo nam je med kadeti, med mladinci, pričakujemo nove naslove. Čestitke vsem državnim prvakom.«