FOTO: Najbolj varovano parkirišče v Nm

FOTO: Najbolj varovano parkirišče v Nm

-
8 1685

Bralec nam je poslal fotografijo novomeškega parkirišča v Ločni, ki je očitno najbolj varovano. Najverjetneje zato, da bodo na njem parkirali samo vozniki invalidi. Dokler pa jih ni, jih varnostnik dobro čuva. Eno parkirišče je še prosto.  😉 Pajka v mestu ni.

FOTO: Najbolj varovano parkirišče v Nm

  • kaj pa če je varnostnik invalid…..?????

  • Katastrofa…se telo invalida naj vzame!!! Za njih ne velja prepived parkiranja na teh oznacenih povrsinah.. za njih ne veljajo omejitve.. so pac frajerji…da jih ni sram in celotno firmo!!!!

  • Anna

    Isto je pred Mercator centrom. Etnični parkirajo izključno na invalidskih parkingih. Kje je kak policaj, varnostnik? Se nihče nič ne upa? Potem pa vidiš na teh parkirnih mestih še kakšnega šmrkavca, varnostnika… Vsi invalidi – le v glavah. In ničhe ne ukrepa. Sramota!!!

  • Je sintal invalidsko podjetje? Daleč stran ni.

  • Poznam gospo , ki ima moza in alida in tudi nalepko na avtu, da lahko parkira na parkingu za invalide ampak kadar se sama pelje z avrom nikoli ne parkira na mestu za invalide, ker ve kako tezko se invalid spravi v in iz avta.
    Tko, da cestitke temu soferju in tudi ostalim , ki se na ta nacin smejijo invalidom. Mogoce pa trenirajo kako bodo parkirali ko bojo invalidi. Bravo kar tako naprej.