FOTO: Novo mesto ima vadbeni golf center

FOTO: Novo mesto ima vadbeni golf center

-
0 1116

Prvi avtonomni vadbeni golf center, ki se nahaja na Seidlovi cesti 42 (poslovna stavba Mercator v Ločni), je  konec lanskega leta odprl vrata za vse ljubitelje golfa in tako popestril športno ponudbo Novega mesta.

Center je namenjen uporabi za organizirane vodene vadbe, primerne tudi za začetnike in otroke, različne dogodke kot so družabni dogodki za podjetja, praznovanje rojstnih dni in druga družabna srečanja, predvsem pa za prosto vadbo za vse, ki bi radi v zimskem času ali v primeru slabega vremena poskrbeli za napredek v igri in ohranjanje golfske kondicije. Prostor v velikosti 160 kvadratnih metrov je zasnovan tako, da omogoča vadbo vseh elementov igre, dinamična zelenica je pravi izziv za vse golfiste, hkrati pa nudi veliko zabave pri učenju. Z avtomatizacijo pristopa in naprav v prostoru je možna uporaba tudi izven ur obratovanja recepcije, ki je odprta vsak dan med tednom od 18. do 20. ure.

Prvi dvoranski vadbeni golf center ni samo prvi tovrstni center v Novem mestu, temveč tudi na Dolenjskem, tako da bodo nove pridobitve veseli številni ljubiltelji golfa in športa iz širše regije.

Več informacij o vadbenem centru najdete na:  www.shop.golfy.si.