FOTO: NTK Krka s prvo zmago končnice

FOTO: NTK Krka s prvo zmago končnice

-
2 57

Na prvo tekmo finala prve slovenske namiznoteniške lige je danes iz Novega mesta v štajersko prestolnico odšla tudi peščica najbolj zvestih navijačev, ki pa ni mogla preglasiti okoli 40 domačih glasnih podpornikov mariborske ekipe. Pa niti ni bilo treba, saj so gostje začeli več kot odlično in po dobrih treh urah Maribor zapuščali kot prepričljivi zmagovalci.

NTK Krka je tako na dobri poti, da osvoji peti zaporedni naslov državnih prvakov, kar je v zgodovini slovenskega namiznega tenisa uspelo le malo ekipam. Pohvale za dobre nastope v štajerski prestolnici si zaslužijo vsi trije krkaši in navijači upamo, da bodo v Novem mestu prikazali še boljše igre, in da bodo domači navijači še bolj športno glasni kot so bili mariborski. Zanesljivo pa je, da jih bo več!

Rezultati: Slodej – Hribar 1:3, Piljak – Karković 0:3, Komac – Cvetko 2:3, Piljak – Hribar 0:3, Slodej – Cvetko 3:0, Komac – Karković 3:1, Piljak – Cvetko 1:3.

Tekma v legendarni mariborski dvorani Tabor je znova postregla z lepimi boji. V NTK Krka upamo, da bo dvorana v soboto, 2. junija 2018, znova polna. Druga tekma finala, ki zna NTK Krko pripeljati na slovenski namiznoteniški vrh, se bo začela ob 17. uri. VABLJENI!

Na fotografiji: Ivan Kapš in igralci Hribar, Cvetko, Novak in Karković.

FOTO: NTK Krka s prvo zmago končnice