FOTO: Oborožen, nasilen in še s konopljo

FOTO: Oborožen, nasilen in še s konopljo

-
0 198

Kamniški policisti so konec avgusta prejeli prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini. Z zbranimi obvestili so ugotovili, da je 30-letni moški (sicer drž. Hrvaške z urejenim statusom v RS) dalj časa grdo in ponižujoče ravnal s svojo partnerko, nad njo izvajal psihično in fizično nasilje ter jo spravljal v podrejen položaj, je sporočila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko.

V okviru preiskave so prav tako pridobili podatek, da osumljeni zraven legalnega orožja (3 kosi, za katere poseduje orožne listine), poseduje tudi ilegalno orožje oziroma vojaško orožje za katerega ne poseduje oziroma tudi ne morem posedovati dovoljenj, saj gre za prepovedano orožje. Na podlagi pridobljene hišne preiskave, so policisti odkrili in zasegli avtomatsko vojaško puško, strelivo za to puško in vojaški bajonet ter še 1350 nabojev različnih znamk in kalibrov in več nabojnikov.

Prav tako so zasegli manjšo količino posušene rastline za katero se sumi da je prepovedana droga konoplja rastlina, drobilnik in teleskopsko palico. Osumljenemu so policisti odvzeli prostost in ga 2. 9. 2016 privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

(foto: PU LJ)