FOTO: Okusen likof po Bajkafes(Š)tu

FOTO: Okusen likof po Bajkafes(Š)tu

-
0 452

Po Bajkafestu, se je v organizaciji gorskokolesarskega društva Bajka zgodila še Bajkafešta. Gre za družabni dogodek, ker Dolenjci radi po koncu uspešnega dela naredimo likof. Na Bajkafešti so bili dobrodošli vsi, ki so kakorkoli prispevali in soustvarili naš praznik Bajkafest, letos že tretji po vrsti. Povabili smo tudi nepogrešljive sponzorje, fotografe, redarje, administratorke,snemalce, skratka vse.

Danes ni bilo v ospredju kolesarjenje, čeprav smo planirali tudi kolesarsko turo, vendar smo na pobudo prijavljenih le to prestavili na drug termin zaradi izjemno spolzke podlage, smo pa več kot uspešno izvedli tisti družabni del. V idiličnem okolju starega mlina, smo se tokrat prepustili kulinaričnemu razvajanju AS cateringa, predvsem pa smo obujali čudovite spomine na minulo obdobje. Tokrat je tekla debata seveda tudi o prihodnjih načrtih, o kolesarskih dogodivščinah in še čem.

Vzporedno smo si na velikem platnu ogledali fotografije in premierno tudi filmček Bajkafesta 2018

Vodja prireditve nas je prijazno nagovoril z besedami,« mi smo družina« in kot družina smo vsi skupaj odlično opravili vsak svoje delo. Samo s povezovanjem in ogromno odrekanja se da napisati tako veliko zgodbo kot je Bajkafest.

Iskrena zahvala gre vem posameznikom, podjetjem in udeležencem, ker brez vas ne bi bilo nas

Hvala iz srca za vso podporo in za vse trenutke sreče, se sporoča organizator.

Tokrat za spremembo samo fotke kulinarike in piknik prostora 😉