FOTO: Kako velikega v normalnega?

FOTO: Kako velikega v normalnega?

-
5 1416

Bralec nam je posredoval fotografijo s parkirišča na Ulici Slavka Gruma. Pri tem pa se sprašuje, ali je morda parkirni prostor premajhen, je morda vozilo preveliko, ali pa kaj tretjega. Odločitev je znana: parkiranje čez tri parkirna mesta.

 

  • in to čez tri mesta 🙂 bravo! takemu bi takoj uzela izpit!

  • polna rit vsega

  • Parkirni prostor je namenjen za osebna vozila in glede na to, je v mejah normale. Res pa je, da ima lastnik Nissana 100% registrirano svoje vozilo kot tovorno vozilo in je tudi daljše kot običajni avtomobili, lahko rečem samo, da enostavno …ali ne zna parkirati …. ali pa ima probleme s svojim egom, ker s tem nakazuje kako je pomemben, da lahko po njegovem zasede skoraj 3 prosta parkirna mesta !!! S tem dejanjem se enostavno vidi kultura voznika. Lahko je samo srečen, da ni imel praznih pnevmatik.

  • Tak avto je tovorno in ne osebno vozilo, je pravi delovni stroj, podobno kot kamion ali traktor…kot tak ne spada na takšna parkirišča…ampak glejte, mogoče pa REVEŽ nima manjšega vozila!!! 😛

  • Ah, mudilo se je 😛 Takih šoferjev sploh ne razumem, še slabše je pa na cesti. Včerajšnja pot iz Lj, katastrofa, kaj vse ne vidiš. Vožnja po obvoznicah, kako se eni vključujejo na pas za izvoz iz avtoceste. Potem pa še kadijo, telefonirajo, sproti razmahuje, se pogovarja, drugi je sendvič,… šajta po cesti… da si utrujen od tega, ko moraš paziti na take šoferje… Sama sem bila samo sopotnica pa je bilo vseeno naporno. Eni so res polni sebe, posebno taki šoferji, nogo na plin in gas.