FOTO: PSNm z drznostjo in plesom do zvezd

FOTO: PSNm z drznostjo in plesom do zvezd

-
3 335

V naslovu smo pozabili napisati še: z disciplino in delom. 🙂 Predvsem mlajši, ki z občudovanjem spremljajo plesalce v številnih video-spotih svetovnih glasbenih zvezd, morda ne vedo, da številni plesalci, koreografi, prihajajo prav iz naših koncev, tudi iz Plesnega studia Novo mesto.

Plesni studio Novo mesto nadaljuje s svojim ‘pozdravom’ pomladi, poletju, jeseni… oz. plesu, življenju v gibanju.

Plesni studio Novo mesto je s svojim delom poskrbel, da smo na Dolenjskem zelo ponosni na naše plesalce.  PSNM vzgaja in izobražuje poleg posameznikov tudi več vrhunskih plesnih formacij, ki s svojim plesom navdušujejo in posegajo v sam vrh svetovnega sodobnega plesa. Torej, posamično, v parih in skupinsko.

V zadnjem letu pa Plesni studio Novo mesto deluje v novih, lastnih prostorih v Bršljinu. Poleg notranje in sodobne ureditve, so se odločili tudi za prijaznejšo podobo pred studiom. Prav v teh dneh je nekdanji marketinški ‘totem’ dobil drugačno, pravo, življenjsko podobo.

Plesalci tako sporočajo, da je dobrodošel vsak, ki spoštuje in uživa. In če še vedno malo cincate, bi, ali ne bi, Vam PSNm sporoča naslednje: ‘Če ne veš kam bi šu, v Plesni studio Nm boš pršu’