FOTO: Še o svetovnih prvakih Plesnega studia Nm

FOTO: Še o svetovnih prvakih Plesnega studia Nm

-
0 118

V preteklih dneh je v Grazu potekalo Svetovno prvenstvo v  hip hopu, break danceu in electric boogieu. Tekmovanje je potekalo pet dni, od 19.10. do 23.10.2016. V tem času so se na odru zvrstile različne plesne kategorije različnih starostnih skupin. Na tekmovanje je odšlo tudi 100 plesalcev Plesnega studia Novo mesto, kjer so znova dokazali, da sodijo v sam svetovni vrh.

Vsi naši plesalci, od najmlajšega pa do najstarejšega, so dosegli odlične rezultate. Pomerili so se namreč z najboljšimi na svetu in domov prinesli kar tri odličja, ter ponovno tudi naslov svetovnega prvaka.

Priplesali so si:

–          1.mesto hip hop članska formacija « SoFly«

–          3.mesto hip hop mladinska  formacija »Bombay«

–          3.mesto hip hop mame člani2 formacija »OMG«

–          5.mesto hip hop mame člani2 mala skupina »Best of the rest«

–          8.mesto hip hop pionirska formacija »Dangerous Kidz«

–          8.mesto hip hop članska mala skupina »SoFly«

–          16.mesto hip hop mala pionirska skupina »Boyz«

–          21.mesto hip hop pari mladinci Neža K. in Zala K.

–          22.mesto hip hop pionirski par Žan M. in Brin J.

–          23.mesto hip hop solo pionirji Brin Jugovič

–          25.mesto electric boogie solo člani Jernej Kozan

–          32.mesto hip hop solo pionirji Žan Majerle

Svetovno prvenstvo je za nas tudi zaključek sezone 2015/16, zato se bomo sedaj lotili novih koreografij in pridno trenirali za novo tekmovalno sezono. Z našimi odličnimi plesalci ter koreografi bo to zagotovo prijetno in produktivno delo.

Radi bi se zahvalili vsem, ki nas podpirate, spremljate naše delo in se naših rezultatov iskreno veselite z nami. Še posebna zahvala gre MO Novo mesto, ki v nas vidi ambasadorje Novega mesta v svetu in nas pri tem podpira. Hvala tudi našim izvrstnim koreografom (Robi Grmek, Žiga Sotlar, Hana Huč, Andraž Grulja, Simon Cerjak), saj stojijo za doseženimi rezultati s svojim delom, idejami in predanostjo plesu. Veselimo se že priložnosti, ko bomo lahko znova pokazali, kaj znamo in nazdravili novim uspehom.