FOTO: Sejem Agra v Gornji Radgoni

FOTO: Sejem Agra v Gornji Radgoni

-
0 167

V Gornji Radgoni se je začel 53. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra, ki bo potekal vse do 27. avgusta. AGRA se bo tudi tokrat potrdil kot najpomembnejši mednarodni kmetijsko-živilski sejem v Sloveniji ter v sosedski regiji Avstrije, Hrvaške in Madžarske. Ponujal bo vrhunsko tehnologijo, mehanizacijo in opremo za kmetijstvo ter prehransko industrijo, najkakovostnejšo lokalno in regionalno prehrano, vina ter ekološke pridelke, ki jih predstavlja 1785 razstavljavcev iz 30-ih držav na skupno 69.500 kvadratnih metrov razstavnih površin.

Pomurski sejem vabi k obisku tudi z ugodnimi cenami vstopnic in vstopnicami s popusti. Cena celodnevne vstopnice za odrasle je 7,00 €; za učence, dijake in študente 4,00 €. Upokojenci si lahko sejem ogledajo za 6,00 €.

Družinska vstopnica (2 odrasla in 3 otroci do 15 let) stane 14,00 €. Skupine nad 20 oseb lahko kupijo vstopnico s popustom, ki znaša 6,00 € na osebo, za skupine učencev, dijakov in študentov nad 20 oseb stane posamezna vstopnica 3,00 €. Za otroke do 6 let in invalide na vozičkih s spremljevalcem ni vstopnine. Parkiranje je brezplačno.

(Foto: Mladen/DNS)