FOTO: Spet pogrešajo 16-letno Polono

FOTO: Spet pogrešajo 16-letno Polono

-
0 443

Svojci spet pogrešajo 16-letno Polono Kržišnik iz okolice Idrije, ki je že marca odšla od doma s svojim fantom in se vrnila šele po dveh tednih iz Dolomitov. Tudi tokrat policija sumi, da je z njim. Polona je visoka okoli 170 centimetrov, ima modre oči in svetlo rjave lase. Policija prosi za pomoč.

Polona je visoka okoli 170 centimetrov, ima modre oči in svetlo rjave lase čez ramena. Oblečena je bila v tanjšo srednje dolgo črno jakno, modre kavbojke in športne copate.

Nazadnje so jo opazili včeraj zjutraj na območju Škofje Loke. “Policija sicer preverja tudi druge informacije o gibanju pogrešane osebe na drugih območjih Slovenije. Po sedaj zbranih obvestilih in drugih ugotovljenih dejstvih obstaja zelo velika verjetnost, da je omenjena mladoletna oseba skupaj z drugo (mlajšo) osebo iz širše okolice Škofje Loke,” je še dodal Božnik.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, policija prosi, naj o tem obvestijo policiste Policijske postaje Idrija (Gregorčičeva ulica, 5280 Idrija, telefon: (05) 372 48 00, elektronski naslov: pp_idrija.pung@policija.si) oziroma najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.