FOTO: Strokovna in okusna palačinkijada na OŠ D. Kette

FOTO: Strokovna in okusna palačinkijada na OŠ D. Kette

-
0 247

Dnevni center na OŠ Dragotina Ketteja Novo mesto deluje kot ena od dejavnosti, ki se izvajajo v okviru projekta »Center za strokovno pomoč in podporo otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami in njihovim družinam«.  Zaposleni strokovnjaki vam bodo znali pomagati pred morebitnimi ovirami, ki so se postavile v življenju in dan bo zagotovo lepši.

Vodja centra, Nataša Jakše, profesorica defektologije, je zbranim predstavila delovanje centra in prednosti ter koristi le tega pri nudenju pomoči. Tudi letos je s centrom sodeloval en in edini fotograf, Robert Kokol, ki je v fotografski delavnici z oskrbovanci ustvaril koledar. Še enega gosta, ki prav tako veliko sodeluje s šolo, so se zbrani zelo razveselili. Jani Muhič, televizijski voditelj osrednje informativne oddaje na POP TV.

Ampak vsi zunanji, ki smo bili prisotni, smo bili nad kreativnostjo in prostorsko urejenostjo in z doseženim delom strokovne ekipe navdušeni. Center kot tak, dela odlično in je odprt za vse. Zagotovo si zasluži več pozornosti oseb v novomeški občini, ki ‘spremljajo’ ta segment vzgoje in izobraževanja, ter vseh, ki so zaposleni v državnih službah, kjer je to delovno področje zabeleženo v njihovih projektih.

Zagotovo pa si Center s svojim projektom zasluži večjo pozornost, tudi medijsko, saj so rezultati odlični. In o tem smo si bili, sicer laiki in vedno podporniki takšnih projektov, enotni.

In ta srčnost, iskrenost, ki jo imajo ti ljudje, odraščajoči otroci, cukri, sončki,….je neizmerna. Tudi letos so poleg strokovnosti pripravili prijetno druženje in pogostitev s palačinkami. Tako kot vedno je bilo v njihovi družbi prijetno, okusno in iskreno. Pridi in jih obišči. Saj nikoli ne veš. 😉