FOTO: Tajnice motivacijsko zaključile v Nebesih

FOTO: Tajnice motivacijsko zaključile v Nebesih

-
0 537

Članice Kluba tajnic in poslovnih sekretark Trebnjega in okolice so letos pripravile motivacijske dneve. ‘Spomini na prijetno vzdušje ter sproščeno razpoloženje pa nas bodo spremljali tudi v zahtevnejših razmerah. In tudi zaradi prijetnega tridnevnega bivanja v Šentrupertu bodo prihajajoči izzivi enostavnejši,’ so še sporočile članice Kluba tajnic in poslovnih sekretark Trebnjega in okolice.

Predsednice klubov iz Štajerske, Gorenjske, Prekmurja, Koroške, Prlekije, Notranjske, Primorske, Ljubljane in Dolenjske so se zbrale v Šentrupertu. V Hiši vina Frelih sta tajnicam Bruno Gričar in Irena Potočar Papež, sobotni večer pa so tajnicam popestrili člani Vinogradniškega pevskega zbora Šentrupert. V soboto dopoldne so imele sejo Upravnega odbora Zveze tajnic Slovenije, popoldne pa so se peš odpravile do cerkve sv. Frančiška Ksaverija na Veselo goro. Kasneje je tajnice v Šentrupertu sprejel župan Rupert Gole in dame popeljal v Deželo kozolcev ter jim predstavil vizijo tega unikatnega projekta in vizijo občine Šentrupert.

Motivacijski vikend so zaključile v Nebesih. Navzlic kislemu vremenu – megli, vetru in dežju – je pogled segal vse do Gorjancev in dlje. Udeleženke letošnjih motivacijskih dni so bile navdušene tudi nad
kulinaričnimi posebnostmi, ki jih ponuja Hiša vina Frelih. Z razvajanjem brbončic so bili dnevi polni prijetnih trenutkov in iskrenega smeha.