FOTO: V trku s traktorjem kolesar umrl

FOTO: V trku s traktorjem kolesar umrl

-
0 740

Zadnja avgustovska sobota se je začela zelo črno. Umrli so že trije ljudje. Po hudi nesreči na Primorskem se je zjutraj zgodila tragična nesreča tudi v Prekmurju. Kot nam je sporočil bralec je pri Rakičanu umrl kolesar.

Nesreča se je zgodila na stranski cesti, ki je rezervirana za traktoriste in kolesarje. V nesreči sta bila udeležena traktor s prikolico in kolesar. Trk je bil za slednjega usoden. Informacijo o tragični nesreči v kateri je umrl 60-letni kolesar so za DolenjskaNews potrdili na PU Murska Sobota:

Dne 27.8.2016 ob 08.20 uri je v Lipovcih pri silosih na traktorski oz. kolesarski stezi, ob regionalni cesti Murska Sobota – Beltinci, prišlo do prometne nesreče IV. kategorije med 32 letnim voznikom traktorja s
priklopnikom in kolesarjem v trenutku, ko je voznik traktorja prehiteval kolesarja. Kolesar svoje vožnje ni prilagodil svojim sposobnostim, tako da bi lahko ves čas vožnje obvladoval svoje vozilo, zaradi česar je izgubil oblast nad kolesom in padel pod priklopno vozilo traktorja. 60 letni kolesar je na kraju nesreče hudim poškodbam podlegel. To je sedma žrtev na pomurskih cestah v letu 2016.

(foto: DolenjskaNews)