FOTO: Voznik začetnik povzročil hudi nesreči

FOTO: Voznik začetnik povzročil hudi nesreči

-
0 1438

Poročali smo o nesreči, ki se je zgodila na območju PP Trebnje. Zdaj so znane nekatere podrobnosti, ki so jih posredovali s Policijske uprave Novo mesto.

V noči na 20. 5. se je zgodila prometna nesreča v Drnovem. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je 18-letni voznik začetnik zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad avtomobilom, zapeljal s
ceste in trčil v drevo. Hudo poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.

Prav tako v noči na 20. 5. se je huda prometna nesreča zgodila v Slovenski vasi pri Šentrupertu. 20-letni voznik osebnega avtomobila naj bi med vožnjo zaspal, zapeljal s ceste in trčil v vrtno ograjo ob cesti. Kovinski del ograje, ki je prebil steklo avtomobila, je hudo poškodoval 19-letnega potnika, ki je sedel na sprednjem sedežu. Voznik in dva potnika, ki sta sedela na zadnjih sedežih, v nesreči niso bili poškodovani. Poškodovanega potnika so reševalci odpeljali v ljubljanski klinični center. Policisti bodo po zaključeni preiskavi zoper povzročitelja na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

(foto: PGD Trebnje)