FOTO: Vrtec Ciciban s toplo preobleko

FOTO: Vrtec Ciciban s toplo preobleko

-
0 154

V Vrtcu Ciciban Novo mesto – enoti Labod so v sredo pripravili prireditev ob zaključku energetske sanacije stavbe. Veseli smo, da so dela, ki so potekala vse od meseca julija, končana. Ravnateljica Vrtca Ciciban Novo mesto Jožica Zec pravi, da je vrtec dobil darilo – novo toplo obleko v lepih rjavkastih odtenkih – ravno ob pravem času, času posebnih daril in predvsem dobrih del različnih mož.

Prenovljeni vrtec si je prišel ogledat novomeški župan Gregor Macedoni s sodelavci. Prijazno je nagovoril otroke in jim za dobro popotnico v šolo povedal, da je občina energetsko prenovila že 27 objektov, poleg vrtca tudi šole.

Zadovoljni ob zaključku del so bili tudi predstavniki investitorja iz podjetja Petrol, predstavnik izvajalca in predstavnica sosedov.

Prireditev so sooblikovali otroci starejših skupin v enoti Labod. Predstavili so se s plesom snežink in uprizoritvijo zgodbe Frana Milčinskega Ježka Zvezdica Zaspanka. Sporočilo zgodbe, da z dobroto, čisto mislijo in ljubeznijo lahko premagamo zlo, je le eno od prijaznih sporočil, ki jih v teh predprazničnih dneh pošiljajo iz enote Labod.