Gorski v Sloveniji, ne bo prevzel zdravniške zbornice

Gorski v Sloveniji, ne bo prevzel zdravniške zbornice

-
0 61

Končno smo dočakali dan, ko je Slovenijo na povabilo POP TV obiskal “gorski zdravnik”, priljubljeni igralec Hans Sigl. Na POP TV so lani poleti predvajali nemško-avstrijsko serijo Gorski zdravnik, ta pa je v hipu podrla vse rekorde in s čudovito pokrajino, ljubezenskimi zapleti, napetim reševanjem življenj, pristnim odnosom in, seveda, očarljivim zdravnikom navdušila naše gledalce. Med domačimi in tujimi serijami jo je za svojo vzelo največ gledalcev v zadnjih desetih letih v poletnem obdobju.

Zato so se odločili, da glavnega zvezdnika te najbolj gledane tuje serije zadnjih let povabijo v Slovenijo, in ta se je vabilu z veseljem odzval. Nekaj po 11. uri je pristal na brniškem letališču.

Zakaj je Gorski zdravnik tako prevzel slovenske gledalce (in predvsem gledalke)?

Glavni dogodek bo popoldan potekal v Mercatorju Šiška. Zvezda dogodka bo seveda Hans, ki bo s svojo ženo pozdravil vse obiskovalce. Zaupal nam je, da si želi narediti čim več selfijev in podeliti čim več avtogramov.

Da bo srečanje z zvezdnikom še bolj zabavno, pa bo dogodek, ki se prične ob 15.30, popestril zabavni program. Zbrane oboževalce bo pred obiskom slavnega “zdravnika” najprej zabaval Ansambel Saša Avsenika, nato še skupina Xequtifz, vmes pa bo za dobro voljo in smeh poskrbel zabavni voditelj Peter Poles.

Za zabavni dogodek ne potrebujete vstopnice, naj pa vam izdamo še, da vas poleg šarmantnega Hansa in zabavne glasbe čakata še brezplačni carski praženec in kranjske klobase. Dogajanje lahko v živo spremljate na 24ur.com
Gorski v Sloveniji, ne bo prevzel zdravniške zbornice