Hudo poškodovana pešec in delavec

Hudo poškodovana pešec in delavec

-
0 1266

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali 64 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 226 klicev. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval pešec, prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Posredovali so zaradi 13-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja dokumentov, ponarejanja denarja, vlomov in tatvin.

V prometni nesreči hudo poškodovan pešec

Okoli 20.30 se je zgodila huda prometna nesreča na cesti Novo mesto – Metlika, v kraju Dolnja Lokvica. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov naj bi 14-letni deček izven prehoda za pešce nenadoma stekel na vozišče, vanj pa je trčil 47-letni voznik osebnega avtomobila. Hudo poškodovanega pešca so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine policisti še preiskujejo, o ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi
seznanili pristojno tožilstvo.

Hudo poškodovan 34-letni moški

Policisti Policijske postaje Krško so bili nekaj pred 13. uro obveščeni o nesreči pri kraju Mali Kamen, kjer naj bi se ena oseba hudo poškodovala. Po prvih ugotovitvah policistov naj bi 46-letni voznik vozil specialno vozilo za prevoz odpadkov po strmem klancu navzgor. Voznik naj bi izgubil oblast nad vozilom, pri tem je z vozilom zapeljal vzvratno in trčilo v brežino. V nesreči se je hudo poškodoval 34-letni moški, ki se je prevažal na zadnjem delu vozila. Policisti okoliščine še preiskujejo, za specialno vozilo pa je bil odrejen izredni tehnični pregled. Po zaključeni preiskavi bo z ugotovitvami seznanjeno pristojno tožilstvo.