Huje poškodovana sopotnica

Huje poškodovana sopotnica

-
0 374

Okoli 7.30 ure se je na avtocestnem odseku Novo mesto – Obrežje, pred počivališčem Starine, zgodila prometna nesreča s hudimi poškodbami. Po prvih ugotovitvah ogleda je 68-letni voznik osebnega avtomobila, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti na mokri cesti, izgubil oblast nad vozilom, se zaletel v drsno ograjo na levi strani, od tam ga je odbilo v betonsko ograjo na desni strani. Vozilo se je prevrnilo in še nekaj metrov drselo po strehi. 65-letna sopotnica se je v nesreči hudo poškodovala, voznik pa lažje. Zaradi ogleda kraja, nudenja pomoči in odstranjevanja posledic je bila avtocesta zaprta približno pol ure.

TATVINA GORIVA

Pri čistilni napravi v Metliki so ponoči neznanci odvili pokrov rezervoarja goriva delovnega stroja in iztočili približno 150 litrov dizelskega goriva. Lastnika delovnega stroja so oškodovali za približno 300 evrov, saj so poleg goriva odnesli še nekaj maziva in orodje za mazanje.

VLOM

V Brezju pri Bojsnem so neznanci izkoristili odsotnost lastnika in vlomili v garažo. Odnesli so tri motorne žage, krožno žago, dve brusilki in več majhnega orodja. Skupaj so povzročili za okoli 800 evrov škode.