In kje boste vi pričakali 2018?

In kje boste vi pričakali 2018?

-
0 349

Pred nami je še sklepno dejanje leta oz. le še dober dan. Nekateri boste slovo od starega in vstop v novega leta pričakali doma, z družino, prijatelji. Nekateri ste se odpravili v tujino oz. vsak po svoje. Vseeno pa se bo zgodilo tudi veliko zabav na prostem, tudi na JV Slovenije.

Novomeški Novi trg bo prizorišče novoletne zabave, kjer bodo letos silvestrovali s skupino Tabu in domačo zasedbo MRFY ter ansamblom Azalea. Zadnje sekunde do novega leta bodo odštevali skupaj z županom Gregorjem Macedonijem, ki bo someščanom tudi zaželel lep vstop v novo leto.

V Brežicah bodo silvestrovali v starem mestnem jedru z Mladimi Dolenjci.

V Sevnici bo praznovanje na prostem, pred lokalom Centrals. Nastopil bo Dejan Vunjak in Bredijeve barabe.

V Krškem bo silvestrovanje na Trgu Matije Gubca. Nastop Live band Mr. Jack.

V Trebnjem bodo silvestrovali pod ogrevanim šotorom v Mestnem parku. V Metliki bodo pripravili tradicionalni novoletni pohod po Urbanovi poti iz središča Metlike do Grabrovca, kjer se bo nadaljevala zabava pod ogrevanim šotorom. Tudi v Semiču zadnja leta pripravljajo pohod na Smuk, kjer bodo nato silvestrovali ob hrani in pijači iz nahrbtnika. Zadnjo noč v letu bodo rekreativno sklenili tudi v Šentrupertu s pohodom v Nebesa oz. v vinorodno gorico nad Šentrupertom.