Iskreno, srčno in zbrano-za Anjo in njen nasmeh!

Iskreno, srčno in zbrano-za Anjo in njen nasmeh!

-
0 1144

Slovenci smo še enkrat dokazali, da nam je mar za ljudi v stiski, takšni ali drugačni. Še posebej nas stisne, ko vidimo, da se mlademu človeku zaradi zdravstvenih težav podira svet, ki ga je komaj začel ustvarjati. In vesela novica je, da so sredstva, ki smo jih zbirali za 23-letno Anjo Zamida, zbrana!

25.000 evrov, kolikor Anja potrebuje za operativni poseg v Nemčiji, kjer ji bodo odstranili nevarno cisto iz možganov, je zbranih! Anja se vsem iskreno zahvaljuje. Mi vsi pa si želimo, da bo operacija uspešna in da bo Anja s svojim prelepim nasmehom in skromnostjo zaživela tako kot si vsaka mlada ženska zasluži.

Pogovarjali smo se z Ireno Plut, direktorico KC Semič, ki nam je sporočila informacijo o zbranih sredstvih. Plutova je ob tem še povedala, da zato tudi prekinjajo vse aktivnosti in da koncerta v Šentjerneju, ki naj bi bil v nedeljo, 22. maja, ne bo. ‘Iskrena hvala vsem, ki ste pri akciji kakor koli pomagali,’ je še povedala Irena Plut.

Dodajmo še to. Preostali denar, torej kar bo več kot 25.000 evrov, bodo namenili nekomu, ki prav tako potrebuje pomoč. Čestitke.