Kar 3.175 prehitrih voznikov

Kar 3.175 prehitrih voznikov

-
6 1523

Policisti so med poostrenim nadzorom hitrosti, ki je po vsej državi potekal od 26. junija do 2. julija, ugotovili 3.175 prekoračitev.  Največ prekoračitev hitrosti so ugotovili v naseljih, in sicer kar 2.654. Na avtocestah in hitrih cestah je bilo ugotovljenih 269 kršitev. Na cestah izven naselja pa so policisti zabeležili 252 prekoračitev hitrosti.

Lani je bila neprilagojena hitrost vzrok za kar 32 % vseh smrtnih žrtev na naših cestah, zahtevala je 42 življenj in 299 hudo telesno poškodovanih oseb (35 % vseh hudo telesno poškodovanih).

 

  • Spet bojo zvisali kazni pa ceprav prirejajo vse kar jim pase.kazni za lopove drzavnega premozenja pa ostajajo enake NIČ

  • Naj merjo hitrost proti naselju Hudo ….

  • Katastrofa!

  • In prav je tako!!! Kok je norcev na cestah da me je ucasih kr mal strah al bom dobila v avtu po picki al ne!

  • Ko gledaš. kje so postavljeni radarji, ti je vse jasno. Malo pred prometnim znakom omejitve hitrosti in ob najbolj ferkventenam času pred nastopom službe in po končani službi državljanov. Iinkasanstvo. Tistih divjakov, z sfriziranimi dirkalnimi motorji ki z najmanj 160 KMH , divjajo mimo moje hiše seveda ne ustavi nihče. Policijske patrulje ne vidiš nikoli ali skoraj nikoli na cesti. Važna je edino in samo pritajena in skrita radarska kontrola. Preventiva ki je bila vedno in še vedno bo, zelo učinkjovita, je le zgodovina. Važno je le polnjenje proračuna. Žalostno.

  • z normalnim opozarjanjem pr slovencih ne dosežeš nč,treba jih je kaznovat,pa verjetno še premal,če vseen vsi divjajo,telefonirajo in se vozijo pijani,a ne