Karierni bus Zavoda Nefiks na Dolenjskem

Karierni bus Zavoda Nefiks na Dolenjskem

-
0 51

V sredo, 20. junija, bo karierni bus Zavoda Nefiks mlade iskalce prve zaposlitve pripeljal na Dolenjsko, kjer se bodo udeležili kariernih zmenkov s potencialnimi delodajalci.

Gre za zaključek uspešnega projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, ki se mladim od leta 2016 pomaga aktivirati in ustvarja odskočno desko za nastop na trgu dela.

Na JV Slovenije bodo obiskali podjetje Don Don v Grosuplju ter Javno podjetje komunala Brežice, izvedli pa bomo tudi pogovore z odločevalci v regiji.

V Tednu kariernih busov bo Zavod Nefiks, ki je razvil tudi unikatno apliakcijo za beleženje neformalnega učenja e-nefiks, mlade povabil k izboljšavi pilotne verzije te aplikacije, ki bo v letošnjem letu pomembno povezala delodajalce in iskalce zaposlitve. Za najboljše rešitve bodo mladi v petek, 22. 6., na dogodku v Ljubljani prejeli super nagrade – ipad.

V Tednu kariernih busov bo poleg hitrih zmenkov mladim iskalcem zaposlitve na voljo novo znanje za profesionalne fotografije in CV vizitke, srečali se bodo z motivacijskimi govorniki ter izvedeli marsikatero skrivnost za pripravljen vstop na trg dela.