Kdo so vlomilci na Vel. Slatniku?

Kdo so vlomilci na Vel. Slatniku?

-
2 2916

Tudi to bomo izvedeli. Nedopustno je, da se dogajajo vlomi in s tem kraja našega premoženja. Na Velikem Slatniku so prebivalci v zadnjih tednih opazili precej nenavadne obiskovalce, tako čez dan kot tudi v poznih večernih urah. Zadnji vlom se je zgodil v noči na nedeljo. In očitno gre za dobro organizirano združbo, ki opazuje in v poznih večernih oz. nočnih urah izkoristi priložnost za svoje podle podvige. Vprašanje je, če imajo slednji delovne obveznosti. Očitno pa je, da je v zadnjih tednih na našem območju kar nekaj kriminalne aktivnosti, saj je bilo že več vlomov po vaseh in vinorodnem okolišu.

Bodite previdni in spremljajte, kdo vse se potika v vaši okolici. In o ‘nenavadnih’ obiskovalcih, če morda ne gre za kakšne pohodnike in podobno, obvestite policijo na 113, ali na anonimni telefon 080 12 00. Poskušajte si zapomniti tudi vozilo, registrsko tablico in podobno.

Več o zadnjem vlomu na Velikem Slatniku pa v ponedeljek, ko bodo poročilo posredovali tudi s PU Novo mesto.

  • Ah dajte. Spet nas ima policija za bedake. Ce gres klicat policijo, te zaslisujejo kot, da si ti kriminalec…in nazadnje, ce pridejo zastonj, da k sreci nic ne ukradejo ravno takrat, te se gnjavijo, da si podal lazno prijavo. Vse to se dogaja predvsem zaradi neucinkovite policije. Vec obhodov naj naredijo po vaseh tako ob vecernih urah pa bo tud manj prilik za krast. No, ce so pa zakoni slabi, naj glavni od policije zahtevajo, da se zacne zakone spreminjat. Ce bo slo tako naprej, si bomo morali ljudje sami nabavit orozje, pa se branit. Me prav zanima, ce bodo upali tocno povedat za kaksne ljudi gre pri teh tatvinah…al bodo spet zavijali “v celofan”.

  • Rok Hvala

    Dajte ga srat s klicanjem policije. Še sebe niso sposobni varovat, kaj šele lastnino civilne družbe. Od vsega skup lahko dobiš samo kako položnico od njih, to je pa tudi to kar naredijo.