Kje v četrtek brez elektrike

Kje v četrtek brez elektrike

-
1 93

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 9.3.2017 od 8:00 do 13:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BENDJE, TP HRIBI PRI VEL. SLATNIKU, TP KRIŽE, TP SLATENSKA GORA, TP VEL. SLATNIK. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

naslovi >>MALI SLATNIK BŠ (MALI SLATNIK)
VELIKI SLATNIK BŠ (VELIKI SLATNIK)

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 9.3.2017 od 12:30 do 14:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠENTJOŠT. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

 

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 9.3.2017 od 10:30 do 12:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP VEL. CEROVEC. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo v četrtek dne 9.3.2017 od 8:00 do 9:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RAKOVNIK . V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.