Kje v petek brez elektrike

Kje v petek brez elektrike

-
2 211

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v petek dne 3.11.2017 od 12:00 do 13:00 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MIRNA PEČ POSTAJA 2. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v petek dne 3.11.2017 od 11:00 do 11:30 ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MIRNA PEČ POSTAJA. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

  • Kaj ta naš Elektro kar določi kraj kje pač v petek ne bo elek.
    To zdaj diši nekaj po novem.
    Zakaj pa ne,kajne Elektro!
    Vsak teden seveda petek ,pač neki kraj ne bo imel za par ur elektrike in seveda ze v naprej pripravljen odgovor ” zaradi popravil ” Donosno ni kaj. Sam da ne bo to potem veckrat na teden in ne samo ob petkih. Lep petek zelim Elektru in seveda vsem,ki bojo mal brez elektrike. Dve tri ure pa ne bo vrag vzel brez elektrike,kajne …..lp