Kje v sredo brez elektrike in vode

Kje v sredo brez elektrike in vode

-
0 127

Komunala Novo mesto obvešča vse porabnike pitne vode v naselju Drašča vas, Klečet, Šmihel pri Žužemberku, Poljane pri Žužemberku, Dešeča vas in Budganja vas ( občina Žužemberk ), da  bo  zaradi obnovitvenih  del  na  vodovodnem omrežju  motena  oskrba pitne vode, v sredo 25.10. 2017, predvidoma od 8.00 do 14.00 ure.

Komunala d.d. Sevnica obvešča vse uporabnike pitne vode na javnem vodovodu Mladetiče-Gabrijele-Pijavice, da je voda iz javnega vodovoda zaradi povečane motnosti neprimerna za pitje. Pred uporabo je potrebno vodo prekuhavati, skladno z navodili o prekuhavanju vode, katere je izdal Nacionalni inštitut za javno zdravje in jih je potrebno upoštevati. Uporabniki lahko namesto prekuhavanja vode iz vodovodnega sistema uporabljate embalirano vodo iz trgovine. Obvestilo o prekuhavanju vode velja do preklica.

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Šentjernej obvešča odjemalce, da bo v sredo 25. 10. 2017:

–  od 8.00 do 11.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP JUGORJE PRI GABRJU,

– od 10.00 do 14.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MOKRO POLJE .

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Trebnje obvešča odjemalce, da bo v sredo dne 25. 10. 2017:

–  od 8.00 do 9.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GORENJSKA GORA,

– od 10.00 do 11.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP MALA LOKA,

– od 13.00 do 14.00, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PODŠUMBERK.