torek, 16 aprila, 2024
DomaKronikaMokre ceste in nesreče

Mokre ceste in nesreče

Ceste so zaradi padavin mokre in spolzke. Zaradi nalivov je na cestišču veliko vode, zato je hitrost potrebno prilagoditi. Okoli 15. ure se je na dolenjski avtocesti pri ivozu Trebnje – vzhod zgodila nesreča z udeležbo enega vozila, nastala je materialna škoda. Kasneje se je prometna nesreča zgodila tudi na glavni cesti Nm – Metlika.

Ob 14.42 se je v Boštanju, občina Sevnica, pri padcu z motorjem poškodoval občan. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega do reševalnega vozila. Reševalci NMP Sevnica so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.

Ob 11.59 je na cesti Boštanj–Mokronog pri Jelovcu osebno vozilo zdrsnilo s cestišča. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, do prihoda reševalcev oskrbeli poškodovani osebi, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa, postavili vozilo na kolesa in ga izvlekli na cestišče ter vpojna sredstva posuli po izteklih motornih tekočinah. Reševalci NMP Sevnica so poškodovani osebi oskrbeli na kraju.

Podobni članki

Najbolj popularno

Umrl je Robert Erjavec

Pri vremenu brez sprememb

Usodna prometna nesreča