Na Glavnem trgu z Nino in Help!

Na Glavnem trgu z Nino in Help!

-
1 667

V Novem mestu se bodo tudi letos od starega leta poslovili na Glavnem trgu. Program se bo začel ob 21. uri. V dolenjski prestolnici bo nastopila odlična slovenska glasbenica Nina Pušlar s skupino. Z Nino in županom boste odštevali sekunde do leta 2017, v novo leto pa stopili z županovo novoletno voščilnico in brezčasnimi uspešnicami skupine “The Beatles” v izvedbi glasbene skupine HELP! Gre za eno najboljših evropskih skupin, ki preigrava uspešnice angleške legendarne skupine.

Občina Dolenjske Toplice bo s Turističnim društvom Pod Srobotnikom in Društvom vinogradnikov Dolenjske Toplice veselo pričakovanje novega leta organizirala ob 23. uri na ploščadi pred KKC Dolenjske Toplice. V novo leto pa lahko stopite tudi z gasilci PGD Žužemberk na trgu pred gradom v Žužemberku.

 

V Brežicah se bo program začel ob 21. uri. Najdaljšo noč v letu bodo tokrat dočakali v družbi hard rock skupine San Di Ego.

V Sevnici organizira KŠTM Sevnica pred lokalom Central’s ob 17. uri silvestrovanje za najmlajše s skupino Malibu., ob 22. uri pa se bo tam začelo silvestrovanje na prostem z ansamblom D’Palinka band.