Na kolesu previdno, trije poškodovani

Na kolesu previdno, trije poškodovani

-
0 53

Policisti so bili 18. 5. popoldan obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo žensko, ki naj bi padla s kolesom. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 39-letna ženska vozila kolo iz smeri Rogovile proti Velikemu Kalu. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubila nadzor nad kolesom, padla in se hudo poškodovala.

Nekaj pred 19. uro je v okolici Novega mesta 47-letni kolesar prav tako zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom, padel in se poškodoval. Oskrbeli so ga v novomeški bolnišnici.

Nekaj po 20. uri so policisti v Šentjerneju opazili kolesarja, ki je na parkirnem prostoru izgubil oblast nad kolesom in padel. Kolesar je izgubljal zavest, zato sta ga policista s službenim vozilom takoj odpeljala v novomeško bolnišnico. 14-letni kolesar se je v nesreči lažje poškodoval.

Na Ljubljanski cesti v Novem mestu je okoli 20. ure voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčil v 27-letnega motorista, ki je padel. Lažje poškodovanega motorista so reševalci odpeljali v bolnišnico.